Home -


De Wet van aantrekking:

‘Dat wat gelijk is aan elkaar, trekt elkaar aan’

We creëren door middel van ons gevoel wat voortkomt uit onze gedachten. Álles bestaat uit energie en energie zendt vibraties uit. Als we denken, voelen we; als we voelen, vibreren we; als we vibreren, trekken we aan of creëren we. Wij zijn letterlijk wandelende magneten en trekken voortdurend van alles aan dat zich op dezelfde golflengte bevindt. Dit gebeurt ons leven lang al, of we ons dit nou bewust waren of niet.

We focussen ons vaak op al het negatieve in ons leven, op alles wat we juist niet willen. En dan trekken we dat vervolgens aan. Dus we trekken meer aan van wat we juist niet willen ipv wat we wel willen. Nu kan je leren hoe je bewust kan gaan creëren wat je WEL wilt in je leven!

Een leven is perfect in overeenstemming met de overtuigen en gevoelens die je erover hebt. En dat geldt voor je werk, relaties, gezondheid, eigenlijk over alles in je leven. Wij zijn in onze cultuur erg gewend om ons te focussen op wat we juist niet willen, om ons te richten op het negatieve in ons werk of in onze relatie, we klagen veel, we maken ons vaak zorgen en daarmee trekken we nog meer negativiteit aan in ons leven. Nu kan je leren je focus te verleggen naar de fijne dingen in je leven, naar de dingen die je graag zou willen en die aan gaan trekken.

Maar het is ook heel belangrijk om dan ook congruent te zijn op de dingen die je graag wilt bereiken. Congruent zijn betekent dat je bewust en onbewust op dezelfde lijn zit van wat je wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld onbewust angsten hebben om datgene te bereiken waar je op gefocust had, of je kan er onbewust onzeker over zijn, of je gelooft simpelweg niet in genezing. Of je hebt de overtuiging dat je niet kan genezen. En dan kan je positief denken en focussen tot je een ons weegt, maar dan gaat het niet lukken. Het goede nieuws is dat ik samen met jou kan uitzoeken waar je niet congruent op bent en je daar wel congruent op maken, zodat je wel de dingen in je leven aan gaat trekken die jij graag wil!