Home -

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

KI

 

Wat is levensenergie, KI, Chi, Prana of Qi?

Allemaal woorden voor hetzelfde.

KI is kosmische energie die door jou heen stroomt. Stress blokkeert jouw KI stroom en dan wordt je lusteloos en moe. Vergelijk het met een tuinslang, Er komt water uit totdat er een knik in de slang komt en dan stopt de water stroom. Stress is als die knik in de slang en zorgt ervoor dat jouw energie wordt afgeknepen. Als dat langdurig gebeurt krijg je een burn-out of wordt je ziek.

KI zorgt ervoor dat je krachtig & energiek door het leven gaat en diep slaapt, weerbaar bent tegen stress, veel meer leeft in het hier&nu, en vooral dat je prettig en ontspannen door het leven gaat.

Door je als mens aan te sluiten op de universele Ki-energie, gaan we weer terug naar onze basis. Door het contact met Ki te herstellen, voel je jezelf weer sterk en energiek en zit je lekker in je vel.

 

Als je Levensenergie goed stroomt wordt je fysiek en mentaal sterker en emotioneel stabieler.

 

Energetisch huis reiniging

In huizen kunnen overledenen zijn, waar de bewoners last van hebben en er kunnen nog oude energieën hangen waardoor het op bepaalde plekken in huis, of in bepaalde kamers (of in het hele huis) niet goed voor je voelt. Ook baby’s of kleine kinderen kunnen er last van hebben, door zich niet fijn te voelen in hun kamer en niet goed te slapen….

Zulke huizen maak ik energetisch schoon (kan ook op afstand).